Köpa resväska online

Om lite mindre än 14 dagar och tre timmar bär det av utomlands för mig, jag ska nämligen på ännu en affärsresa. Denna gången blir det långt bort från trygga Sverige, jag ska faktiskt resa hela vägen till Kina där jag ska gå på ett stort event inom teknologi. Här kommer det presenteras det allra senaste inom teknik, och det är ju självklart att jag är där och knyter kontakter med olika företag. Det gäller att visa framfötterna när man jobbar inom IT har jag märkt, någon jag varit väldigt duktig på och det är därför jag får resa runt så mycket.

Att resa till Kina medför en risk, att väskan blir misshandlad av arbetarna på flygplatserna. Jag kommer få byta flyg två gånger och det är just under dessa tillfällen som resväskan är som mest sårbar. Det får inte under några omständigheter finnas en risk att mina ägodelar går sönder, skulle t.ex. min laptop skadas på grund av misskötsel kan hela affärsresan bli förstörd. Och tro mig, min chef kommer vara så långt ifrån nöjd som man kan bli. Det här eventet är otroligt viktigt för oss, så jag måste ha all min utrustning under kontroll.

Jag var inne på resväskeguiden här om dagen och kikade på lite snygga men tåliga väskor, ett av deras tips var en rödvin väska som såg så himla elegant ut. Tänk dig framtid blandat med en touch av gammalt 50 tal, svårt att beskriva det. Den är hård och har fått toppbetyg från många användare, den känns ju helt klart som en resväska som en affärsman som jag skulle kunna använda mig av.

Annars tänkte jag höra med mina kära läsare, vilken väska tror ni hade varit bra för en affärsman som har med sig massa känslig elektronisk utrustning? Jag vet att det finns hur många resväskor som helst som är riktiga tåliga och tuffa, men hur ofta är dessa snygga? Jag måste ju ha lite klass på mina grejer ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *