Disco jacuzzi – Det är coolt det

Idag var jag och mina arbetskollegor på en ”affärsresa” till en stormässa. Här presenterade olika företag från hela världen sina senaste produkter och tjänster, den här mässan brukar vara rätt skoj och det bjuds alltid på massa knasiga och tuffa produkter. Vi passade på att komma tidigt då det alltid blir mycket mer människor på kvällen, vem gillar att köa för att titta på saker? Inte jag i alla fall.

Mässan fungerar precis som den där gamla hederliga ”UF-mässan” där gymnasieelever får presentera sina affärsidéer, skillnaden här är att dessa företag faktiskt har någonting originellt att komma med. Det känns som appar var väldigt populära i år, appar för köket, för bilen, för husdjuren, ja för nästan allting kändes det som. Misstro mig inte, jag tycker att mobilappar är otroligt bra, men bara om dem görs på rätt sätt. Det fanns alldeles för mycket appar för så kallade ”ickeproblem”.

Förutom digitala tjänster fanns det en hel del roliga och knasiga uppfinningar, en av mina favoriter på utställningen var en smart fjärrkontroll. Den var designad för att kunna kontrollera precis allting i ditt smarta hem, allt från TV till värmen, och allting emellan.  Det som var riktigt tufft var att den kände av vad man pekade den mot, om man t.ex. pekade mot TV:n anpassade sig kontrollen efter det och så vidare.

Men nu till vad jag tyckte allra mest om.. Det var något okänt företag som hade utvecklat något jag skulle kalla för disco jacuzzi. Det var som vilken jacuzzi som helst, skillnaden var att den använde sig av något speciellt ljus som påverkade din kropp på olika sätt. Rött ljus skulle lugna ner dig, gult ljus gjorde musklerna avslappnade och så vidare. Jag har ingen aning hur det fungerar men måste säga att jag blev riktigt sugen på att köpa ett spabad. Synd att jag bor i en lägenhet, skulle jag vilja installera ett spabad här inne skulle jag i princip få ta bort hela vardagsrummet. Kanske när jag blir äldre och har råd med ett stort badrum, då kanske jag kan köpa mig ett spabad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *