Det här med toaletter…

Vad ironiskt att det första riktiga blogginlägget ska handla om något ”otekniskt”, ja ja, det är min blogg och jag bestämmer här! 🙂

Jag har länge gått i tankarna på att uppgradera min toalett, då min nuvarande är otroligt gammal och långt ifrån vad många skulle kalla för fräsch. Det sitter kalkavlagringar i princip överallt. Ja, jag har kollat på olika guider hur man rengör toaletter online men det känns som oavsett vad jag än gör så kan jag inte riktigt få bort allting. Nåja, det kanske har något med åldern på toaletten att göra eller så är toarengöring helt enkelt inte min grej. Jag börjar sakta men säkert känna att en ny toalett hade inte varit helt fel.

Om man ska djupdyka in i ämnet så har jag faktiskt kollat på någonting som kallas för en vägghängd toalett. Precis som namnet antyder är det här en toalett man fäster på väggen istället för att skruva fast i golvet. Något dyrare, men tusen gånger snyggare i min  mening. Jag vet inte hur ni noga ni är med era badrum men jag gillar verkligen ett minimalistiskt badrum, det ska vara tydliga linjer, ljus och ingenting ska ligga framme. Jag går starkt efter uttalandet ”Less is more” och känner att en vägghängd toalett går hand i hand med minimalismen.

Då undrar jag, om någon läser den här bloggen, vilken vägghängd toalett är  grym? Jag är lat av mig och vill beställa den på nätet, det finns ju flera affärer som Buildor, Byggmax, ByggHemma, tillsammans har dem säkert över 1000 olika toaletter. Det är med andra ord inte det lättaste valet, speciellt för mig som är så kräsen.

Det hade varit guld om man kunde få lite tips från någon här på bloggen som har erfarenhet av snygga toaletter som inte heller är jättedyra. Mina krav är som följer:

  • Vara relativt billig, om den är otroligt bra kan jag givetvis betala lite extra
  • Passa in i ett mörkt badrum.
  • Ha en fin estetisk design.

Jag kommer älska den personen som hjälper mig att hitta min perfekta toa!

Tack och hej!
Mvh, Mio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *